Voor- en najaarsproeverij

Wij organiseren ieder jaar een grote en gezellige voorjaars- en najaarsproeverij in onze winkel in Leeuwarden. Er staat dan een ruim assortiment aan wijnen open om te proeven. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de wijn en ook voor advies op wijn-spijs gebied kun je bij hen terecht.

Meestal nodigen we ook 1 of meerdere wijnhuizen uit om die dag aanwezig te zijn. De bevlogen wijnboeren vertellen je graag meer over hun wijnen en hun passie.

Voor de deelname aan een voor- of najaarsproeverij vragen wij meestal een klein bedrag. Naast de vele wijnen die open staan om te proeven, staan er ook heerlijke, bijpassende hapjes klaar.

Check onze agenda voor de eerstvolgende proeverij, neem contact met ons op of volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Wijnproeverij in ons proeflokaal

Ben je op zoek naar een leuk familie-, personeels-, of vriendenuitje? Wat dacht je van een wijnproeverij in het sfeervolle proeflokaal in onze wijnkelder? Wij verzorgen hier gezellige, leerzame wijnproeverijen op elk niveau en in ieder gewenst thema.

Wijnproeverij bij jou op locatie

Wij kunnen ook een wijnproeverij bij jou op locatie verzorgen. Bijvoorbeeld in een geschikte (bedrijfs)ruimte, buurthuis en zelfs aan huis (bij voldoende deelnemers).

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.