Ruim assortiment

Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor je zakelijke relaties of medewerkers? Ben je het standaard aanbod van horecagroothandels ook wel een beetje zat? Dan hebben wij de oplossing voor je!

Wielinga heeft een ruim assortiment van meer dan 500 wijnen uit eigen import, 300 soorten gedistilleerd, meer dan 100 soorten speciaalbier en een grote selectie unieke whisky’s, bijzondere distillaten en likeuren. Daarnaast hebben wij ook een mooie selectie van luxe wijnglazen, biologische streekkazen, Friese bonbons & chocolade, Dolci Baci koekjes, nougat en zelf geïmporteerde luxe Italiaanse geschenkdozen, waarmee we een geschenk helemaal af kunnen maken!

Een uniek geschenk van Wielinga voor je relaties of voor je gewaardeerde medewerkers laat zien dat je de moeite hebt genomen om écht speciaal iets voor hen uit te zoeken. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken, dan stellen we je geschenk op maat voor je samen!

Is het een cadeautje?

Bij een mooie fles wijn of een goede fles whisky hoort natuurlijk ook een mooie geschenkverpakking. Die hebben wij in vele soorten en maten. Een houten wijnkistje, luxe Italiaanse vensterdoos of een speciale bierverpakking. Voor zowel grote als kleine bedrijven maken wij relatiegeschenken op maat. Helemaal naar jouw wens! Of het nu gaat om 1 of 100 stuks, elk geschenk wordt door ons met evenveel zorg samengesteld en ingepakt. Uiteraard kunnen we ook de verzending naar jouw relaties verzorgen, gegarandeerd breukvrij met onze koeriersdienst.

 

Voorbeelden van cadeau- en relatiegeschenken