Proeverijen

Wij organiseren jaarlijks gezellige wijnproeverijen in onze winkel. Het is ook mogelijk om een wijnproeverij in ons sfeervolle proeflokaal of bij jou op locatie te organiseren.

Meer informatie

Agenda

Ben je benieuwd naar de evenementen en proeverijen die de komende tijd bij ons in de winkel gepland staan? Je vindt alles overzichtelijk in onze agenda.

Bekijk agenda

Flessen met eigen label

Wijnflessen met een gepersonaliseerd etiket, hoe origineel is dat? Ook leuk als personeelscadeau! Wij verzorgen het graag voor je.

Lees meer

Cadeau's en relatiegeschenken

Wielinga is gespecialiseerd in het verzorgen van cadeau's en relatiegeschenken. Wij kunnen alles prachtig voor je verpakken in luxe verpakkingen, die wij zelf importeren vanuit Italië. Of het nu om 1, 100 of 1000 stuks gaat. Wijn, bier, likeur of gedistilleerd...de mogelijkheden zijn oneindig.

Lees meer

Wijnimport

Wielinga is dé grootste wijnwinkel van Friesland en importeert al sinds 1929 meer dan 500 verschillende wijnen en ruim 300 soorten gedistilleerde dranken en likeuren van over de hele wereld. Dit ruime assortiment verkopen wij weer in onze eigen wijnwinkel, aan horeca, wijnwinkels, slijters en delicatessenzaken.

Lees meer