Zelfstandig wijnimporteur

Wielinga Wijnimport is al sinds 1929 importeur van meer dan 500 verschillende wijnen en likeuren van zo’n 60 producenten uit alle bekende (zoals Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Portugal en Spanje), maar ook ‘nieuwe’ wijnlanden (zoals Chili, Zuid-Afrika, Argentinië). Wij zijn eigenzinnig, gaan uit van eigen kracht en kennis, volgen de trends maar proberen ze ook te zetten. Zo waren we bijvoorbeeld de eerste importeur in Nederland van kwaliteitswijnen uit Brazilië en in een verder verleden één van de pioniers in Chili, een ideaal land voor wijnbouw met nog steeds ongekende prijs/kwaliteit.

Specialist in Portugese wijn

Portugal is hét onbetwiste specialisme van Wielinga. Een ondergewaardeerd wijnland met nog echte smaken en met prachtige wijnen, gemaakt van veelal de onbekendere, inheemse druivenrassen. Ook op het gebied van Port ben je bij ons aan het juiste adres! Van een jonge Ruby tot een oude Colheita uit 1963, wij hebben het allemaal en voorzien je graag van advies.

Luxe Italiaanse cadeauverpakkingen

Naast wijn, importeren wij ook luxe Italiaanse geschenkdozen uit Italië. Deze verpakking geeft een fles wijn direct een prachtige, feestelijke uitstraling en ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en maten. Zowel in 1-vaks, 2-vaks als 3-vaks uitvoering. Voor meer dan 3 flessen hebben wij andere feestelijke verpakkingen.